Alla inlägg den 16 augusti 2008

Av iiilia - 16 augusti 2008 18:00

En av Håkan Hellströms finaste låtar som är sjukt mycket sommar för mig.


Jag ser fiskarna smaka på vattenytans buffé. Små sinusvågor som breder ut sig mer och mer skapas.


Idag kanske man skulle satt sig vid sjön och njutit av solen. Istället somnade jag i soffan framför OS på tvn. Jag hade turen att solen fortfarande var framme när jag två timmar senare gick ut på altanen. Men v vad fan skulle jag göra. Jag visste att pappa och Susanne skulle iväg senare, alla vänner här var upptagna eller bortresta.


Alltså skulle det bli en otroligt långtråkig kväll, som började redan nu. I mitt huvud rablade jag fram allt jag kunde göra för att njuta så mycket som möjligt av vädret. Gå en runda, plocka svamp, bada, fiska, sparka boll, klippa gräset, slå lite golfbollar. Efter närmare analys återstod endast golfbollarna. Gräset var redan nyklippt, orkade inte cykla, hade inte lust att gå ner till sjön eller leta upp en fotboll. Men nästan lika snabbt som jag fick fram mina golfklubbar gav jag upp igen. Okej, det var kul. Men det fick räcka med sådär 50 bollar.


Det fick istället bli att plocka ihop allt igen sen gick jag och kollade bland lite gamla saker i uthuset. Tänk så spännande egentligen. Alla saker de har haft till hästarna och de andra djuren som fortfarande hänger kvar på väggarna. Efter ett litet tag gick jag och vilade i solstolen istället. Jag menar vad gör det om jag inte kan somna ikväll, ska ju bara upp vid 5...


Hämtade datorn efter ett tag, tänkte passa på att kolla mail, lägenheter och snacka med folk. Hur underbart är det inte att få sitta och njuta av det fina vädret och naturen samtidigt som man gör lite nytta.



Solen börjar nu dra sig neråt på himmeln. Långt borta hör jag hundskall, då och då något skott. Lyckan för människorna som sitter där i sina jakttorn, rädslan för rådjuren som panikslaget springer över vägarna och istället blir överkörda. Sakta börjar allting kylas av och det är dags att gå in för att laga lite mat.

Av iiilia - 16 augusti 2008 18:00

Måste nog säga att denna låten kommer vara en av mina musikminnen från sommaren 2008. :)

Detta är jag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

År månader dagar!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

RSS

Det som varit!

Coolhetsgrad!

Ta en titt!

Hitta vad du vill!


Ovido - Quiz & Flashcards