Alla inlägg den 30 mars 2008

Av iiilia - 30 mars 2008 22:27

Söndag kväll och sakta men säkert närmar sig en skolvecka fylld med panik inför projektarbetet.


Men idag mår jag rätt bra ändå. Som jag sa till mamma i morse (eller ja..den var kanske 12..) "Jag fattar inte varför jag sover så mycket..." Hon trodde att det var för att jag mådde bra, snabbt som bara den kontrade jag med att "Nej jag mår inte alls bra! Jag är ju sjukt stressad och känner mig rastlös ungefär hela tiden." men när jag tänkte efter så kände jag att jag faktiskt mådde bra. Det gjorde inte ont någonstans, jag kände mig pigg och huvudet kändes lätt. Tänka sig, jag mår bra! Men jag tror ändå att jag sover så mycket bara för att få slippa tänka, drömma mig bort från verkligheten och alla måsten just nu. Sov tre timmar längre än vad jag ställde klockan på i morse och igår sov jag hela dagen. Skulle säkert kunna sova tolv timmar inatt med.


Jaja, idag kändes det iaf som att våren har kommit. Fast jag har inte sett den har bara varit inne idag, förutom rundorna till tvättstugan. Men man kan ju njuta av det lilla. Kunde gå de 30 metrarna dit utan jacka i bara t-shirt utan att ens frysa det minsta. Underbart ju! Hoppas det är lika bra imorgon för då ska jag till skolan, då lämnar man lägenheten iaf.


Det är så kul när man kan snacka med folk i telefon hur länge som hellst. Eller det är inte så kul för örat men visst är det härligt när man bara inte kan sluta. Tack för ett sådant samtal idag Josse! Trots avbrytet och uppringningen :P Tänk vad kul vi skulle ha det i Lund! Jag längtar redan som bara den! Men mitt i det roliga samtalet så kommer min mamma och bara: "Emilia du får lägga på, Bella ringde på mobilen." Eftersom hon nu gått över ännu en dag och en liten bebis kan ploppa ut när som helst tror ju jag att det är något sånt som är på väg och bara "jaha, har det hänt något?" Självklart tar mammam då tillfället i akt och försöker få mig att sluta prata i telefonen genom att snabbt ropa från hallen.."ja hon ringde ju, hon måste vilja något!" Snabbt som attan sa jag hejdå till Josse och insåg då min egen miss när mamma ler och bara "men det har ju inte hänt nått än, men hon ville bara prata lite.." AHH! haha jaja men sånt är livet..ibland är man lättlurad. Just det ja, fixade studentbiljett till nästan studentfest idag. Så GLÖM inte det nu ps! Haha annars blir jag besviken:( haha 


Nä nu får jag fortsätta med det jag egentligen ska göra...Skriva på det älskade projektet!



Detta är jag!

Fråga mig

0 besvarade frågor

År månader dagar!

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

RSS

Det som varit!

Coolhetsgrad!

Ta en titt!

Hitta vad du vill!


Ovido - Quiz & Flashcards